Stamkund

Bli stamkund hos Miankas Scrap

Som stamkund får du 10 % rabatt i ett år.

Obs att man kan inte få "dubbel" rabatt på varor som redan är sänkta med "rabattkod".

Då utfaller stamkundsrabatten endast på ordinarie priser samt prissänkta varor som ligger utanför mappen med tillhörande "rabattkod".

Om du skall handla för ett visst belopp för att tillgodogöra dig kampanjen - ex: du skall handla för 300 kr för att ta del av erbjudandet - då måste du handla för minst 335 kr - stamkundsrabatten = 301 kr

Stamkundsrabatten gäller ej heller vid t ex prissänkta kit, ihopplockade paket som redan fått ett rabatterat pris.

 

Det här krävs för att bli stamkund

Du skall handla varor för minst 2500 kr exkl fraktkostnad inom loppet av 1 år från dagens datum.

Rabattgrundande varor är allt utom stansmaskiner och skärmaskiner.

Rabatten gäller på alla varor utom stansmaskiner eller skärmaskiner eller om det är någon annan kampanj som redan är rabatterad. 

Presentkort är inte heller rabattgrundande. Rabatten gäller ej heller vid inköp av presentkort!

Du håller koll på räkningen och när du kommit upp i ovan angiven summa så tar du kontakt med oss via mail miankasscrap@hotmail.com så stämmer vi av dina köp och återkommer till dig med en rabattkod och hur länge din rabatt gäller.

Efter 1 år från första inköpsdatum så börjar man om på nytt.

Köpen som görs under pågående stamkundsår är inte rabattgrundande för nästkommande period.

 

Hur går det till?

När du handlar i webshoppen så skapas ett kundkonto.

Du får en rabattkod när du uppfyllt kriterierna enl ovan.

Rabatten gäller på nästkommande order – efter att kraven är uppfyllda.

Rabattkoden är viktigt att skriva i för att du skall erhålla rabatten – rabatt ges ej vid glömd kod eller i efterhand.

När du lagt en order skicka ett mail med stamkundskoden! (Vi håller på att uppdaterar sidan så din angivna kod inom kort fungerar)

Koden skrivs in vid varje köptillfälle. Koden är personlig – vi kollar detta.
Missköts koden och lämnas ut till någon annan så förbehåller vi oss rätten att makulera koden och den blir således ogiltig för framtida användning.

Skydda din kod så inte obehöriga kommer åt den. 

När du lagt en order skicka ett mail med stamkundskoden! (Vi håller på att uppdaterar sidan så din angivna kod inom kort fungerar)

Vi drar av rabatten manuellt när ordern är plockad – då det tyvärr ibland kan förekomma felaktigt lagersaldo – vi jobbar givetvis för att förebygga felaktiga lagersaldon – men det kan uppstå.


Vi förbehåller oss rätten till ändringar i ovanstående regler då det bara ses som en kundförmån och inget avtal mellan oss.

OBS: TÄNK PÅ ATT DU KAN KOMMA ATT HAMNA UNDER FRAKTFRITTGRÄNSEN NÄR DIN STAMKUNDSRABATT ÄR BORTDRAGEN OCH DÅ LÄGGS FRAKTKOSTNADEN PÅ. 

 

VID KÖP DIREKT I BUTIKEN ÄR DET KUNDEN SOM ANSVARAR FÖR SINA KVITTON OCH NÄR MAN UPPNÅTT KÖPGRÄNSEN SÅ TAR MAN MED KVITTONA OCH KOMMER TILL BUTIKEN SÅ UPPRÄTTAR VI ETT STAMKUNDSAVTAL.

OBSERVERA! Att stamkundsrabatten är av ren välvillighet från butiken och vi har befogenhet att plocka bort den om vi anser att det finns orsaker som gör att man inte är berättigad till den. Den kan alltså plockas bort innan giltighetstiden för perioden har gått ut. 

Detta är ett nytt koncept hos Miankas Scrap och gäller fr o m 15 maj 2020.